Η εταιρία Pack-Lab Ε.Ε. ιδρύθηκε το 2019 με στόχο να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σχετικές με θέματα συσκευασίας.

Η εταιρία διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο αναλυτικό εργαστήριο έτοιμο να εξυπηρετήσει με εξειδικευμένες αναλύσεις για τη συσκευασία, οι οποίες επικεντρώνονται στην ασφάλεια του προϊόντος (έλεγχος μετανάστευσης ουσιών) και τη σωστή λειτουργία του υλικού στην παραγωγική και εφοδιαστική αλυσίδα (τεχνικές αναλύσεις).

Επιπλέον, η έμπειρη ομάδα μας προσφέρει κάθε τύπου συμβουλευτικές υπηρεσίες , σε τεχνικά και νομικά θέματα συσκευασίας. Η Pack-Lab αποτελεί σημείο-σταθμό για τον κλάδο, παρέχοντας εξειδικευμένες και εξατομικευμένες λύσεις για τις βιομηχανίες.

Συνεργάτες μας είναι εταιρίες, οι οποίες κάνουν χρήση εύκαμπτης συσκευασίας όπως παραγωγοί τροφίμων, καλλυντικών και βιομηχανικών προϊόντων, καθώς και εταιρίες παραγωγής και μεταποίησης πλαστικών, χάρτινων και πολυστρωματικών υλικών. Με τις υπηρεσίες μας μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και τους εισαγωγείς-εμπόρους συσκευασιών από χώρες εκτός Ελλάδος.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και να χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας. Δημιουργούμε προστιθέμενη αξία στη συσκευασία και στο προϊόν και προσαρμοζόμαστε στο γρήγορο περιβάλλον της αγοράς, ώστε να βρισκόμαστε, συνεχώς, μπροστά από τις εξελίξεις.

Ο Θεόδωρος Παρασκευόπουλος είναι χημικός μηχανικός με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην τεχνολογία της συσκευασίας. Με πάνω από 10 έτη εμπειρία στην εύκαμπτη συσκευασία και παρατηρώντας ένα κενό στην αγορά, είχε ένα όνειρο. Να δημιουργήσει μια εταιρία, η οποία θα εξειδικεύεται στον τομέα της συσκευασίας και θα προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες για τον κλάδο.

Το 2019 ίδρυσε την Pack-Lab. Από τότε, η εταιρία αναπτύσσεται με σταθερά βήματα υπό την εποπτεία του, ώστε να καλύψει αυτό το κενό στην αγορά. Διαθέτει τεχνογνωσία στα θέματα συσκευασίας και σημαντική συμβουλευτική εμπειρία, τόσο σε παραγωγούς, όσο και χρήστες συσκευασίας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Pack-Lab Founder Theodoros Paraskevopoulos

Όραμά μας είναι η διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών, μέσα από την αξιόπιστη και αμερόληπτη ανάλυση των συσκευασιών τροφίμων. Επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο πλήρους διαφάνειας στην αλυσίδα παραγωγής συσκευασιών, προσδίδοντας προστιθέμενη αξία στην ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία και αυστηρή πολιτική ποιότητας, τοποθετούμε υψηλά τον πήχη του κλάδου για την ασφάλεια της συσκευασίας. Επιθυμούμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε παραγωγούς και χρήστες συσκευασιών να αποκτήσουν γνώσεις που ενισχύουν τη βιωσιμότητα, τη συμμόρφωση με τις νομοθετικές ρυθμίσεις και τη συνολική εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα συσκευασμένα προϊόντα

the packlab team

Αξιοπιστία

Η Pack-Lab ακολουθεί πιστά την πολιτική ποιότητας σε κάθε δραστηριότητά της, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 17025:2017.

Ακεραιότητα

Εγγυόμαστε σε κάθε συνεργασία τη σταθερότητα των αποτελεσμάτων και την εμπιστευτικότητα σχετικά με τις πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε.

Σεβασμός

Βασικό μας στόχο αποτελεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του ολοένα αυξανόμενου δικτύου πελατών της εταιρίας μας.

Εμπιστοσύνη

Στηρίζουμε τους πελάτες μας σε  όλη τη διάρκεια  της συνεργασίας μας, μέσω της διαρκούς καθοδήγησης και επικοινωνίας με τους ειδικούς της εταιρίας.

Αμεροληψία

Παράγουμε αντικειμενικά αποτελέσματα αναλύσεων και υπηρεσίες χωρίς μεροληψία για τους συνεργάτες μας.

packlab team doing analysis in the laboratory

Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας

Χημικές Aναλύσεις

Μετανάστευση ουσιών προς το τρόφιμο και ασφάλεια του καταναλωτή.
Ανακαλύψτε

Τεχνικές Aναλύσεις

Πρόληψη σφαλμάτων και εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου στην παραγωγή.
Ανακαλύψτε

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Απλοποίηση σχεδιασμού και ανάπτυξης της εύκαμπτης συσκευασίας.
Ανακαλύψτε