Η εταιρία Pack-Lab ιδρύθηκε το 2019 με στόχο να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σχετικές με θέματα συσκευασίας.

Η εταιρία διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο αναλυτικό εργαστήριο έτοιμο να εξυπηρετήσει με εξειδικευμένες αναλύσεις για τη συσκευασία, οι οποίες επικεντρώνονται στην ασφάλεια του προϊόντος (έλεγχος μετανάστευσης ουσιών) και τη σωστή λειτουργία του υλικού στην παραγωγική και εφοδιαστική αλυσίδα (τεχνικές αναλύσεις).

Επιπλέον, η έμπειρη ομάδα μας προσφέρει κάθε τύπου συμβουλευτικές υπηρεσίες , σε τεχνικά και νομικά θέματα συσκευασίας. Η Pack-Lab αποτελεί σημείο-σταθμό για τον κλάδο, παρέχοντας εξειδικευμένες και εξατομικευμένες λύσεις για τις βιομηχανίες.

Συνεργάτες μας είναι εταιρίες, οι οποίες κάνουν χρήση εύκαμπτης συσκευασίας όπως παραγωγοί τροφίμων, καλλυντικών και βιομηχανικών προϊόντων, καθώς και εταιρίες παραγωγής και μεταποίησης πλαστικών, χάρτινων και πολυστρωματικών υλικών. Με τις υπηρεσίες μας μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και τους εισαγωγείς-εμπόρους συσκευασιών από χώρες εκτός Ελλάδος.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και να χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας. Δημιουργούμε προστιθέμενη αξία στη συσκευασία και στο προϊόν και προσαρμοζόμαστε στο γρήγορο περιβάλλον της αγοράς, ώστε να βρισκόμαστε, συνεχώς, μπροστά από τις εξελίξεις.

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Θεόδωρος Παρασκευόπουλος είναι χημικός μηχανικός με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην τεχνολογία της συσκευασίας. Με πάνω από 10 έτη εμπειρία στην εύκαμπτη συσκευασία και παρατηρώντας ένα κενό στην αγορά, είχε ένα όνειρο. Να δημιουργήσει μια εταιρία, η οποία θα εξειδικεύεται στον τομέα της συσκευασίας και θα προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες για τον κλάδο.

Το 2019 ίδρυσε την Pack-Lab. Από τότε, η εταιρία αναπτύσσεται με σταθερά βήματα υπό την εποπτεία του, ώστε να καλύψει αυτό το κενό στην αγορά. Διαθέτει τεχνογνωσία στα θέματα συσκευασίας και σημαντική συμβουλευτική εμπειρία, τόσο σε παραγωγούς, όσο και χρήστες συσκευασίας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το Όραμά μας

Όραμά μας είναι η γρήγορη, εύκολη και ολοκληρωμένη πρόσβαση των εταιριών στις υπηρεσίες που αφορούν το κομμάτι της εύκαμπτης συσκευασίας, με στόχο την δημιουργία προστιθέμενης αξίας στο προϊόν. Επιθυμία μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις στους συνεργάτες μας, οι οποίες εξυπηρετούν πλήρως τις ανάγκες τους.

Οι αξίες μας

✓ Αξιοπιστία
✓ Ακεραιότητα
✓ Σεβασμός
✓ Εμπιστοσύνη
✓ Αμεροληψία